Söndagskväll med Birgitta Stenberg 27/10

En genialisk blandning av litteratur, musik och film att tackla det kommande mörkret och kylan med. Medverkande: Birgitta Stenberg, Nina Hemmingsson, Sonja Schwarzenberger och Combo de la Musica. Filmvisning av dokumentären ”Alla Vilda”. Plats: Bio Rio, köp biljett här!

Birgitta Stenberg flyer

Bild ur filmen "Alla Vilda", © Atmo rights AB

I samband med att vi släpper den nyskrivna novellen ”Syster Linda” av den feministiska ikonen och kultförfattaren Birgitta Stenberg bjuder vi in alla kulturvänner till vad vi vågar utlova kommer bli höstens bästa söndagskväll.

Vi visar dokumentären ”Alla Vilda”, därefter uppläsning och författarsamtal med Birgitta och omslagsillustratören Nina Hemmingsson, samtalet leds av Sonja Schwarzenberger. Innan filmen inleder Combo de la Musica, lett av sångerskan Kristin Amparo, kvällen med sitt smittande soulsväng – här i akutstisk tappning.

Novellen ”Syster Linda” ingår i entrépriset!

ALLA VILDA
18 år gammal lämnar Birgitta Stenberg Sverige med en enkel biljett ut i Europa och lever ett kringflackande liv med bohemer från världens alla hörn. Nu, 60 år senare, åker hon tillbaka för att återse före detta älskare och älskarinnor och frågar sig – Vad händer om man inte lever sina drömmar?
Regi: Lisa Belfrage och Marianne Gustavsson, Atmo, 2012, 58 min