Månadsarkiv: juni 2011

”Begreppen” skickas den 30:e juni.

Hej prenumeranter! Mats Kempes novell ”Begreppen” skickas ut till er den 30:e juni, mer info om Mats och novellen kommer snart här på hemsidan.

Tack alla ni som kom!

Ett stort tack till alla er, medverkande och publik, som gjorde fredagens release så lyckad! Det var otroligt roligt och vi ser fram emot nästa evenemang som kommer i höst.

Program för kvällen

Ikväll kl 19 – 22 på Dramalabbet (Östgötagatan 2, Stockholm) har vi alltså releasefest!

Mats Kempe läser sin nyskrivna novell och intervjuas av radiojournalisten Gun Ekroth (redaktör för Novellen i P1 under 25 år)

Natalie Beabella varvar världspop med monolog och gör cover på en Brevnovell.

Spoken word med Maggan Hammar, flerfaldig vinnare av SM i poetry slam som kommit till oss via hälsingeskogarna och Hollywood – där hon synts i Seinfeld och Startrek.

Öppen scen! Läs din egen text under max 3 minuter. Anmäl dig gärna i förväg: scen@brevnoveller.se

Evenemanget finns på facebook: http://www.facebook.com/event.php?eid=148960191843502

Välkomna!

Brevnoveller har ny hemsida

Vi kände att det var dags att förnya vår webbplats lite. Den är fortfarande inte helt testad, men det nya formatet känns mycket bra. Det är tack vare den skicklige medlemmen Johannes Plyhm som sidan har blivit verklighet. Är det något ni reagerar över eller något som inte funkar. Skicka gärna ett mail till jens@brevnoveller.se

Releasefest ikväll!

Kom ikväll, och glöm inte att ta med kontanter!

Ikväll kl 19 på Dramalabbet händer det! En härlig blandning av ord med uppläsning, öppen scen, spoken word och band som spelar när Brevnoveller #1 ska firas.

Ta med kontanter så att du kan köpa billig dryck och en prenumeration!

Natalie Beabella som ska spela har gjort en cover på Viktor Johanssons brevnovell: Går att lyssna på här: Jag filmar dina fingrar med skeden